Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Η απόφαση να σπουδάσω την επιστήμη της ψυχολογίας ήρθε σε μικρή ηλικία για να γεμίσει το ενδιαφέρον μου για την ανθρώπινη συμπεριφορά και την ψυχική υγεία.

Οι βασικές σπουδές μου στη Ψυχολογία και Παιδαγωγικά προσχολικής ηλικίας ολοκληρώθηκαν το 2005 στην Οξφόρδη της Αγγλίας (Oxford Brookes University). Έπειτα ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, με Προσωποκεντρική Προσέγγιση στο πανεπιστήμιο City του Λονδίνου (Certificate) και στο πανεπιστήμιο του Keele το 2008 (Master of Science).

Από το 2008 εκπαιδεύομαι στην Ελληνική Εταιρία Έρευνας της Συμπεριφοράς στη Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων (υπό επιστημονική εποπτεία επί τετραετίας).

Η επαγγελματική μου εμπειρία ως τώρα προέρχεται από ποικίλους χώρους της ψυχικής υγείας σε εθελοντικό και μη επίπεδο. Έχω εργαστεί εθελοντικά με παιδιά με ειδικές ανάγκες, στο κέντρο Πρόληψης Δίκτυο Α με ομάδες γονέων και σε ακαδημαϊκό περιβάλλον σε κολλέγιο της Αγγλίας προσφέροντας συμβουλευτική υποστήριξη σε φοιτητές.

Έχω εργαστεί σε Νευροψυχιατρική Κλινική ως ψυχολόγος προσφέροντας συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική στήριξη στους νοσηλευόμενους. Επίσης, η επαγγελματική μου εμπειρία συνεχίστηκε με τη τρίμηνη εργασία μου στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης , Δήμου Παύλου Μελά ως ψυχολόγος προσφέροντας συμβουλευτική υποστήριξη και διεξάγοντας ομάδες γονέων, αυτογνωσίας και ψυχοεκπαιδευτικές ομιλίες.

Σήμερα, εργάζομαι εδώ και 3 χρόνια ως καθηγήτρια σε ιδιωτικό κολλέγιο της Θεσσαλονίκης που συνεργάζεται με Πανεπιστήμια του εξωτερικού, διδάσκοντας σε σειρά μαθημάτων στη Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και στην Ειδική Αγωγή.

Έχω παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων, συνεδρίων και workshops με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση στο αντικείμενο. Έχω προσωπική εμπειρία ως μέλος δύο ομάδων αυτογνωσίας που με έχει βοηθήσει πολύ στην αποτελεσματικότητα μου ως ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.

Είμαι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS) και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.